Tindra

Fra familiesamling og vennelag, til høytidsfest og hverdagene som også bør feires. Tindras store kjøkken og stue er lett å fylle med varme.

  • Bruksareal 186 m²
  • Bebygd areal 128 m²
  • Største lengde 14.4 m
  • Største bredde 10.2 m
  • Soverom 4
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2
  • Egnet for skrått terreng

Rene linjer og store vindusflater setter et elegant preg på fasaden, uten at det går ut over det praktiske. Under overbygget på carporten parkerer du bilen, uten å legge merke til at det så smått er begynt å yre, idet du tørrskodd går til inngangsdøra.

Gnisten i Tindra ligger i første etasje. Her finner du tre store soverom, et selvfølgelig sted å huse de yngste i familien. Med bad, bod og vaskerom like i nærheten, skulle de fleste av hverdagens små utfordringer lett kunne håndteres her. Om behovet for tumleplass ikke er så stort, kan man enkelt ta et rom i bruk som kontor, eller til gjester. Og med kjellerstue like over gangen, har beboerne på bakkenivå et lite hjem i hjemmet.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Et naturlig samlingspunkt

Om gnisten tennes nede, er det i andre etasje at varmen blir skapt. Enten det er rundt kjøkkenøyen for en pep-talk før man starter dagen, eller rundt spisebordet for en engasjerende og livlig samtale til middags. Med en kombinert kjøkken og stue på 62,7 m² blir dette et naturlig samlingspunkt gjennom hele familiedagen. For milde maidager og andre begivenheter, åpner man bare opp fra stue til balkong, og tar serveringen under blå himmel.

For milde maidager og andre begivenheter, åpner man bare opp fra stue til balkong, og tar serveringen under blå himmel.
Storfamilien
Den moderne familien består ofte av mine, dine og våre barn. Hva er viktige ting å tenke på når storfamilien skal bygge hus?Les artikkelen

Etter et avslappende bad, henger du bunaden trygt tilbake på plass i garderobeskapet på soverommet, før du legger deg i påvente av en ny begivenhetsrik dag sammen med familien, og Tindra.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.