Vida

Det er ikke vanskelig å finne frem de store ordene når vi viser frem vår hustype Vida. Moderne, praktisk og rett og slett lekkert.

  • Bruksareal 201 m²
  • Bebygd areal 148 m²
  • Største lengde 18.6 m
  • Største bredde 7.2 m
  • Soverom 4
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2
  • Egnet for skrått terreng

Vida er et moderne hus med en praktisk tilnærming til hverdagslivet. Her kan du være sikker på at du får en god start på dagen. Spesielt dersom du ikke liker å skrape is fra vinduene på bilen. Med integrert dobbeltgarasje og romslig sportsbod får du enkelt plass til biler og utstyr. Direkte tilgang til vaskerommet fra garasjen er heller ingen ulempe.

Denne hustypen er spesielt utviklet etter tilbakemeldinger fra våre kunder og her har vi jobbet mye med planløsningen. Med sine drøye 200kvm er plassen godt utnyttet med tanke på ønsker og behov for hele familien.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

1.etasje

Det overbygde inngangspartiet gir tilgang til en romslig hall og trapp opp til 2.etasje. Her finner du tre soverom og bad samt vaskerom og teknisk rom. I tillegg kan du gå tørrskodd fra vaskerommet og inn i garasjen. I garasjen er det lagt opp til at du kan bygge en sportsbod dersom du ønsker at deler av utstyret skal adskilles fra resten av garasjen. I soveromsavdelingen er det et oppholdsrom som kan fungere som en ekstra TV-stue, lekerom eller kontor. Alt etter hva dere har bruk for.

Inngangspartiet med svalgang og tilgang til utvendig bod gjør dette huset svært praktisk

2.etasje

Store vindusflater legger grunnlaget for en lys og innbydende stue og kjøkkenløsning. Hovedsoverommet ligger også i denne etasjen og har et romslig walk-in-closet som er noe de fleste drømmer om. Bad og en ekstra bod er plassert i denne delen av huset. Den store balkongen på hele 60m2 er fantastisk på lange lyse sommerkvelder og blir som en ekstra stue i tilknytning til kjøkkenet når vært tillater det.

Dette er et hus vi er veldig stolte av å ha utviklet og kan tilby som en del av vår huskatalog. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon og priser.

I tillegg til et stort bad er det også en bod på loftsplanet
Storfamilien
Den moderne familien består ofte av mine, dine og våre barn. Hva er viktige ting å tenke på når storfamilien skal bygge hus?Les artikkelen

Tegninger

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.