Lerke

Lerke møter deg med en urban fasade, og har en romslig og lun balkong som blikkfang. Inne finner du to arealeffektive etasjer, med alburom for hele familien.

  • Bruksareal 134 m²
  • Bebygd areal 103 m²
  • Største lengde 9 m
  • Største bredde 11.4 m
  • Soverom 3
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2

Enten du liker å skru på bilen, eller bare trenger litt ekstra plass til sykkel og ski, så har Lerke en praktisk løsning på lur. En egen garasje med tilhørende bod gjør det lekende lett å holde orden på både verktøy, snøbrett og vinterdekk.

Våte klær og småfrosne tær tar du hånd om på vaskerom og baderom som er lettvint plassert ved inngangen i første etasje. Her ligger også et stort soverom med adgang til garderobeplass. Aldri mer «jeg finner ikke noe å ha på meg!»

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.
«Våte klær og småfrosne tær tar du hånd om på vaskerom og baderom som er lettvint plassert ved inngangen i første etasje.»

Soveromskonge

Vegg i vegg ligger soverom nummer to. Perfekt om man har noen som vil prøve seg på egen hånd, men som enda kanskje ikke er klar for å sove for langt unna.

Soverom nummer tre ligger opp trappa. Stort nok til både en gjesteseng og kontorplass, eller som permanent base for den som er klar for å være soveromskonge i egen etasje.

Rom under trappa
Med riktig løsning kan du få et svært funksjonelt område, nesten på linje med å få et ekstra rom i boligen.Les artikkelen

Behagelig hverdagsliv

Kjøkkenet og stua preger andre etasje. Her er det plass til både sofakrok og spisegruppe, til familie og venner, og til det som trengs for et behagelig hverdagsliv.

La tankene vandre i frisk luft. Ettermiddagskaffen tar du på balkongen. Med direkte adgang fra kjøkkenet, er det kort vei til påfyll. Det robuste overbygget gjør at du ikke trenger å bekymre deg for skyer i horisonten.

Våte klær og småfrosne tær tar du hånd om på vaskerom og baderom som er lettvint plassert ved inngangen i første etasje.
Eksteriørbilde av Lerke

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.