Linnea

Man skal aldri undervurdere behovet for lagerplass. Linnea er huset for deg som liker å ha kontroll og oversikt, til tross for at dere er en stor og aktiv familie.

Inngangspartiet med svalgang og tilgang til utvendig bod gjør dette huset umiddelbart svært praktisk -spesielt for en aktiv flerbarnsfamilie. Når det også er tilgang til vaskerom og wc i den store hallen er det tilrettelagt for at hverdagen skal kunne løses på en god måte.

HOVEDPLAN

Store vindusflater gir godt med lys inn til hovedetasjen med åpen kjøkken-og stueløsning. Mange ser i dag på kjøkkenet som et viktig samlingspunkt og med plass til stort spisebord, god arbeidsplass ved kjøkkenbenk og tilknyttet spisekammers så kan dette bli husets hjerte. Stuen har mange innredningsmuligheter og muligheter for å deles opp i mindre rom med lettvegger. Venstre stuedel har i tillegg åpen himling opp til andre etasje -dette gir huset «det lille ekstra», noe som bare må oppleves. I tilknytning til hallen er det også et ekstra rom som kan benyttes som gjesterom, soverom eller kontor.

LOFTSPLAN

Svingtrappen fører deg opp til en romslig stue med godt lysinnslipp fra store vindusflater. De tre soverommene er store og det ene har walk-in-closet. I tillegg til et stort bad er det også en bod -noe som gjør denne etasjen praktisk og tilrettelagt.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog