Nova

Soveromsplass for en liten bataljon, og dobbelt opp av både stue og balkong, gjør Nova til et perfekt hus for deg som vil ha mange muligheter.

  • Bruksareal 227 m²
  • Bebygd areal 164 m²
  • Største lengde 15.6 m
  • Største bredde 12.6 m
  • Soverom 4+1
  • Bad/WC 3
  • Etasjer 2

En sentralt plassert dobbelgarasje gir en smidig avslutning på bilturen, enten du kommer fra jobb, familieutflukt i det fri eller gjørmete fotballtrening. Med inngang direkte fra garasje til vaskerom, byr det uansett ikke på problemer, skulle været ha slått seg vrangt mens du var borte.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.
Hvordan kan du bruke rommet under trappa?
Med riktig løsning kan du få et svært funksjonelt område, nesten på linje med å få et ekstra rom i boligen.Les artikkelen
Her har du plass til en ekstra sofagruppe i en lys og luftig kjellerstue

Med en romslig entre, og en bod like ved, tar Nova vare på deg fra det øyeblikket du kommer inn inngangsdøra. Hvem som tar i bruk resten av etasjen, er opp til deg. Tre soverom, eget kontor, toalett og bad gjør uansett at både store og små lett finner seg godt til rette allerede på bakkeplan. Med en ekstra sofagruppe i en lys og luftig kjellerstue, kan hverken TV-spill, fotballkamp eller seriemaraton forstyrre kveldsfreden for de som sitter i hovedstuen, like opp trappa.

En myk start

Eget garderobeskap og bad med direkte adgang, gir en myk start på dagen fra det 10 m² store soverommet i andre etasje. Minuttene du sparer, kan du investere i en litt mer avslappet frokost på kjøkkenet. Enten det er en kaffekopp ved kjøkkenøyen, eller fullt dekket lørdagsfrokost ved spisebordet. Med egen kjøkkenbod stiller du heldigvis forberedt, skulle resten av helga by på middagsgjester.

På solfylte dager er den store balkongen, med adgang både fra stue og kjøkken, et naturlig midtpunkt i andre etasje. Med nok rom for både osende grill, spisebord og solseng, kan du her leve litt middelhavsliv, like utenfor egen stue. Og om du ønsker å la kvelden vare så lenge den kan, følger du bare sommersola over himmelen ved å forflytte deg til balkong nummer to, på motsatt side av huset.

Minuttene du sparer, kan du investere i en litt mer avslappet frokost på kjøkkenet.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.