Mie

Skitne støvler, våte klær eller gjørmete firbeinte; det er så lettvint å holde resten av huset rent når man kan gå rett inn på vaskerommet utenfra. Mie er perfekt for den aktive familien som liker å være mye utendørs.

Nora

Åpen stue- og kjøkkenløsning er flott, men noen ganger kan det være en fordel å kunne lukke døra inn til kjøkkenet. For eksempel når pappa skal lage middag, mens mamma vil slappe av på sofaen.

Hedda

Med karnapp får Hedda et klassisk, nærmest tidløst preg – en fasade som garantert spiller hovedrollen i mang en drøm om huset på landet.

Sandra

Når hverdagen er på sitt mest hektiske, er det mye tid og energi å spare på et hjem som gir flyt i hverdagen. Sandra er et lunt og komfortabelt hus, med plass til deg og dine kjære på ett og samme plan.

Rebekka

Dette er huset som gjør det enklere å leve sammen. Med mulighet for fem soverom og over 180 kvadratmeter på én etasje, er Rebekka en utmerket kombinasjon av romslighet og praktiske løsninger.

Janne

Et komplett hjem på én trappeløs etasje, gjør hverdagen lettere, enten man sverger til trehjulssykkel, stokk eller rullestol.

Solveig

Med et tradisjonelt design passer Solveig inn i de fleste miljø, enten du ønsker å bo omgitt av trivelige naboer, i et grønt skogholt litt for deg selv, eller i luftige omgivelser med utkikk over fjorden.

Berit

Hvorfor være stor når man kan være lykkelig som liten? Berit er hjemmet for deg som vil ha en ryddig og oversiktlig hverdag, som herre i eget hus.